Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Aikaa Wappuun:

Juoruboxi

Mr setae: Suosittelisin vaihtamaan hallituskuvista taustan mustasta valkoiseen niin jokainen ei hohda ääriviivoistaan niin hurjasti.
31.03.2017 20:40
Mr setae: Suosittelisin vaihtamaan hallituskuvista taustan mustasta valkoiseen niin jokainen ei hohda ääriviivoistaan niin hurjasti.
31.03.2017 20:40
Setae: Galleria on särkeytynyt, sivut lahoaa. Uusi palvelin on jo tulilla, mutta homma etenee aika hitaasti
19.03.2017 21:51

Juoruboxiin »

SIK Facebookissa


 Teekkaritalo

 

 

Teekkari.fi

Tämän lomakkeen avulla voit liittyä Sähköinsinöörikilta ry:n alumnien sähköpostilistalle. Alumnitoiminta on killassamme vasta alkutekijöissään, joten toivomme että jätätte "Terveiset"-kenttään mahdollisia toiveita alumnitoiminnalta! Koska toiminta on vasta hyvin alussa, toivomme että jaksatte rekrytä vanhoja opiskelukavereita mukaan listalle!

Täyttämällä alla olevat kentät liityt alumnien sähköpostilistalle. Sähköpostilistaa moderoidaan ja käytetään harkitusti, joten sinne tulee vain aiheellista postia. Sähköpostilistan osoite on alumni at sik .fi! Tervetuloa mukaan toimintaan!

Etunimi*:
Sukunimi*:
Sähköpostiosoite*:
Puhelinnumero:
Osoite:
Aloitusvuosi:
Valmistumisvuosi:
Suuntautuminen:
Terveiset alumnivastaavalle:
Kuusi ynnä 5 =
 

Kannatusjäsenet ja yhteistyökumppanit

TEK Bittium ABB Oulun Energia
Torstai 27.07.17 11:37:15 © Sähköinsinöörikilta ry