Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Aikaa Wappuun:

Juoruboxi

Mr setae: Suosittelisin vaihtamaan hallituskuvista taustan mustasta valkoiseen niin jokainen ei hohda ääriviivoistaan niin hurjasti.
31.03.2017 20:40
Mr setae: Suosittelisin vaihtamaan hallituskuvista taustan mustasta valkoiseen niin jokainen ei hohda ääriviivoistaan niin hurjasti.
31.03.2017 20:40
Setae: Galleria on särkeytynyt, sivut lahoaa. Uusi palvelin on jo tulilla, mutta homma etenee aika hitaasti
19.03.2017 21:51

Juoruboxiin »

SIK Facebookissa


 Teekkaritalo

 

 

Teekkari.fi


Iso käsi loistavasta valinnasta ja lämpimästi tervetuloa iloiseen joukkoomme! Sähköinsinöörikilta on yliopiston suurin, kaunein ja mahtavin kilta ja mikä parasta se on olemassa juuri sinua varten. Muista meidät erottaa sinisistä haalareista ja mahtavasta menosta. Kahvia nautimme luonnollisesti koko yliopiston hienommalla kiltahuoneella.

Kilta järjestää vuoden mittaan lukemattomia tapahtumia joissa voit olla mukana ja joihin voit vaikuttaa. Järjestämämme tapahtumat tarjoavat jokaiselle jotakin, joten ei muuta kuin mukaan vaan! Sinulle killan ensimmäisiä tapahtumia tulevat olemaan fuksi-info ja fuksicursio. Urheilulajeista on tarjolla sulkapalloa, salibandyä ja pöytälätkää (sekä kuviokelluntaa) muutamia vain mainitakseni.

Pienryhmäohjaaja, eli PRO, tulee opastamaan sinut yliopiston saloihin ja auttaa sinua niin opiskeluun liittyvissä pulmissa kuin kiltahuoneella viihtymisessäkin.

Killan toimintaa pyörittää hallitus ja sen apuna häärivät toimihenkilöt. Jokaiselle löytyy mielenkiintoista toimintaa ja jokaisella on mahdollisuus päästää siihen toimintaan mukaan. Kaikki innokkaat hakijat otetaan aina suurella riemulla vastaan.

Kilta tarjoaa juuri sitä pientä taukoa opiskelun kiivaaseen rytmiin, se tarjoaa mahdollisuuden nauttia opiskelijaelämästä ja nähdä opiskelun yliopistossa aivan uudesta näkökulmasta. Tervetuloa kiltahuoneelle tutustumaan sähköteekkareihin, nauttimaan killan tarjoamista palveluista ja ottamaan kaikki irti opiskeluajastasi.

Fuksivastaava Eetu Piukkula fuksivastaava@! sik.fi

Fuksipaimen Juuso Makkonen fuksipaimen@! sik.fi

Kannatusjäsenet ja yhteistyökumppanit

TEK Bittium ABB Oulun Energia
Torstai 27.07.17 11:33:48 © Sähköinsinöörikilta ry