Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Aikaa Wappuun:

Juoruboxi

Mr setae: Suosittelisin vaihtamaan hallituskuvista taustan mustasta valkoiseen niin jokainen ei hohda ääriviivoistaan niin hurjasti.
31.03.2017 20:40
Mr setae: Suosittelisin vaihtamaan hallituskuvista taustan mustasta valkoiseen niin jokainen ei hohda ääriviivoistaan niin hurjasti.
31.03.2017 20:40
Setae: Galleria on särkeytynyt, sivut lahoaa. Uusi palvelin on jo tulilla, mutta homma etenee aika hitaasti
19.03.2017 21:51

Juoruboxiin »

SIK Facebookissa


 Teekkaritalo

 

 

Teekkari.fi

 

SPY eli Sähkön Pelaajayhdistys on Oulun yliopiston sähkötekniikan opiskelijoiden pöytäjääkiekkoseura, joka järjestää lukukauden aikana useita pöytäjääkiekko-turnauksia, jotka ovat osallistujille yleensä ilmaisia.

Pöytäjääkiekko on perinteinen taitopeli, joka saattaa olla tuttu jo lapsuusajoilta. Pelikokemusta voi kartuttaa ja taitoja kehittää vaikka joka päivä kiltahuoneella, missä pelipöytä on vapaasti käytettävissä. Kuitenkin parhaiten nimenomaan "SPY-kiekkoa" oppii tulemalla mukaan turnauksiin, joissa tapaa myös muita pelaajia.

HUOM! Turnauksissa ei pelata veren maku suussa, vaan tärkeämpää on pitää hauskaa, kuten teekkareilla yleensäkin.

Lisätietoja mm. pelisäännöistä voi ja kannattaakin käydä katsomassa SPY:n omilta WWW-sivuilta:

SPY

Kannatusjäsenet ja yhteistyökumppanit

TEK Bittium ABB Oulun Energia
Torstai 27.07.17 11:34:06 © Sähköinsinöörikilta ry