Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Aikaa Wappuun:

Juoruboxi

Mr setae: Suosittelisin vaihtamaan hallituskuvista taustan mustasta valkoiseen niin jokainen ei hohda ääriviivoistaan niin hurjasti.
31.03.2017 20:40
Mr setae: Suosittelisin vaihtamaan hallituskuvista taustan mustasta valkoiseen niin jokainen ei hohda ääriviivoistaan niin hurjasti.
31.03.2017 20:40
Setae: Galleria on särkeytynyt, sivut lahoaa. Uusi palvelin on jo tulilla, mutta homma etenee aika hitaasti
19.03.2017 21:51

Juoruboxiin »

SIK Facebookissa


 Teekkaritalo

 

 

Teekkari.fi

Sähköinsinöörikilta on perinteisesti järjestänyt Rauhalan ympäristössä teekkarihenkisen urheilutapahtuman. Vuonna 2004 paikka vaihtui Kuusisaareen ja Rauhalan ympärihiihtojen nimellä kulkenut tapahtuma vaihtui Ympärihiihdoiksi. 2006 helmikuussa Ympärihiihdot pidettiin jälleen uudessa paikassa eli Teekkaritalolla. Konsepti oli erittäin onnistunut OTY:n järjestämän lauluillan ja Kaamoksen Kaatajaisten kanssa. Niinpä Ympärihiihdot järjestetään jatkossakin Teekkaritalolla.

Tapahtuma ajoittuu kevätpäiväntasauksen ja opintotuen välimaastoon sattumanvaraisesti.

Ympärihiihdoissa merkittävässä roolissa ovat SIKin improved NeverSki-sukset. Näihin suksiin ei tarvitse lisätä kuin luistovoidetta ja matka taittuu. Reitin varrelle on asetettu rasteja, jotka pitää suorittaa. Rastien aiheet vaihtelevat vuodesta toiseen. Virheellisistä tai muuten epäonnistuneista suorituksista tulee sakkoja.

Nopeus on valttia myös NeverSki-suksilla hiihdettäessä. Voittaja ehtii maaliin hetkessä, viimeiset ehkä vasta ensi vuonna.

Kannatusjäsenet ja yhteistyökumppanit

TEK Bittium ABB Oulun Energia
Torstai 27.07.17 11:31:35 © Sähköinsinöörikilta ry