Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Aikaa Wappuun:

Juoruboxi

Mr setae: Suosittelisin vaihtamaan hallituskuvista taustan mustasta valkoiseen niin jokainen ei hohda ääriviivoistaan niin hurjasti.
31.03.2017 20:40
Mr setae: Suosittelisin vaihtamaan hallituskuvista taustan mustasta valkoiseen niin jokainen ei hohda ääriviivoistaan niin hurjasti.
31.03.2017 20:40
Setae: Galleria on särkeytynyt, sivut lahoaa. Uusi palvelin on jo tulilla, mutta homma etenee aika hitaasti
19.03.2017 21:51

Juoruboxiin »

SIK Facebookissa


 Teekkaritalo

 

 

Teekkari.fi

Sähköinsinöörikillan tarjoamat tenttiarkistot sijaitsevat kiltahuoneella takaosan kirjahyllyssä ja Tietotalon tuutor-tuvassa (TS124). Kirjahyllyistä voi lainata tarvittavan määrän tenttejä kopiotavaksi. Tentit on lajiteltu kursseittain aakkosjärjestykseen ja valikoimaa päivitettiin säännöllisesti vuoden 2006 loppuun asti.

Vuoden 2006 lopulla tenttiarkistomme tentit skannattiin fuksiemme sekä Oulun Tietoteekkareiden avulla, ja jatkossa tenttiarkiston ylläpidosta vastaa Sähkö- ja tietotekniikan osaston opintotoimisto. Tentit löytyvät osoitteesta http://www.ee.oulu.fi/research/opintotoimisto/WikinLiitetiedostot/Tentit/TenttiArkisto/

Matematiikan vanhoja loppu- ja välikokeita löytyy Matematiikan jaoksen käytävältä hakemalla ja kansliasta kysymällä.

Fysiikan vanhoja loppu- väli- ja osakokeita löytyy fysiikan käytävältä toisesta kerroksesta.

Kannatusjäsenet ja yhteistyökumppanit

TEK Bittium ABB Oulun Energia
Torstai 27.07.17 11:37:37 © Sähköinsinöörikilta ry